Recept för matlagning

Vi på Stickmaskan.se älskar mat och om du inte visste det så driver en i familjen en matsajt med 10 000 besökare i veckan. Där skrivs det om nya recept och det tas bilder, åks på matresor och massor av annat skoj som en matälskare hade gjort.

Matskafferiet har drivits sen 2010 och har först på senare år blivit en riktig satsning som bär frukt, nu har besökarna stigit rejält och sajten har genomgått flera nya designer som gjort det väldigt konkurrenskraftig jämfört mot andra matsajter.

När det kommer till fotografering på all mat så sköts den av Sebastian som också designar, gör recepten och helt enkelt driver hela sajten. Det är en imponerande bedrift att lyckas göra allt ensam! Än så länge så finns det över 500 hemmalagade recept men det kommer till nya varje vecka så om 1 år är vi säkra på att det kommer passera 1000 recept.

Bland annat så hittar du recept till currysås, bröd men även massor av lunchrecept som t.ex. kyckling, kött, pasta och andra godsaker som du kan tänkas vilja äta. Om du är intresserad av mat så kan du också hitta recept på lite mer ovanliga men väldigt populära rätter som till exempel kebabsås som är ett av Matskafferiets mest besökta recept på sajten.

Har du inte tittat in på Matskafferiet.se än så rekommenderar vi verkligen ett besök, vi är säkra på att ni kommer hitta något gott att laga ihop till middagen, fikat eller kanske söndagslunchen!